Προφίλ


Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού πάνω απο 18 χρόνια και εισάγει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας με όλα τα διεθνή στάνταρτ με πιστοποίηση ISO και προδιαγραφές αποθήκευσης τροφίμων.

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις κάθε επαγγελματία, όλα τα είδη μας είναι κατασκευασμένα και σχεδιασμένα ώστε να πληρούνται οι κανονισμοί και οι προδιαγραφές που θέτουν οι διεθνείς οργανισμοί, τόσο σε θέματα υγιεινής (HACCP, ISO), όσο και σε λειτουργικότητα.

Η εταιρεία ΤΚ INOX Θεόδωρου Καπιζιώνη α.ε. με έδρα στον Πειραια Αττικής, εισάγει από την Ιταλία δεξαμενές ανοικτού τύπου καθώς και δοχεία βιδωτού τύπου για λάδι, κρασί, γάλα, μέλι, νερό, τσίπουρο  κ.τ.λ.,


Επιπλέον η εταιρεία εισάγει από την Ιταλία , Γερμανία , Αγγλία εργαλεία και συσκευές κουζίνας για οικιακή & επαγγελματική χρήση στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Το δίκτυο των προϊόντων μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Επίσης κατασκευάζει ανοξείδωτες κατασκευές για τα δοχεία.


Με βάση την 18ετή μας πείρα και την 70ετή των προκατόχων μας στον χώρο της κατασκευής του δοχείου αλλά και του εξοπλισμού εγγυώμεθα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.


Απευθύνεται σε καταστήματα πωλήσεων αλλά και ιδιώτες (ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ).


Παρακαλώ προχωρήστε στο MENU για να δείτε μερικά από τα προϊόντα μας.

© TKINOX 2022   *   e-mail: info@tkinox.gr  *   Tel.: 210 49 44 555   *   FAX : 210 41 00 443